Kontakt

Ju keni ardhur në faqet zyrtare të FPRRD-së

Nëse keni ndonjë pyetje apo koment, ju mund të drejtoheni në informacionin e FPRRD-së dhe do të merrni përgjigjet e duhura.

Për regjistrimin e ndonjë shoqate kërkesa bëhet me shkrim, duke ju drejtuar ograneve të FPRRD-së.
Ju gjithashtu mund të na gjeni edhe tek faqja jonë zyrtare ne Facebook  @FederataePellumbaveRrotullues

Kontakt personat për FPRRD-ë janë:

Kordinator dhe Zyrtar për Informim
Salih Nishori +377(0)44 280 243  salih.nishori@fprrk.org     salihlofi2@hotmail.com

Kryetar i FPRRD-së
Isuf Nebiu +377(0)44 644 172